Over ons

Wij zijn Melvin en Nicole en zowel zakelijk als privé een ‘team’! ;) We wonen allebei al ons hele leven in Terneuzen en hebben dan ook echt een binding met Zeeuws-Vlaanderen. We hebben twee zoons: Quintin en Mason. Door de weeks staan we graag klaar voor onze klanten, sporten we graag in de sportschool en genieten we van de kleine dingen die het leven biedt. In onze vrije tijd gaan we graag met ons gezin op pad: naar vrienden, uit eten en de voetbalwedstrijden van onze jongens. En zo af en toe een serie ‘marathonkijken’ zijn we ook niet vies van… :)

In 2018 ben ik eerst alleen ons hypotheekadvieskantoor begonnen en sinds 2021 doet Nicole ook mee! Door de jaren heen hebben wij van veel klanten de vraag gekregen of wij ze ook konden helpen bij het verkopen van hun woning? Na eerst goed uitgezocht te hebben op welke manier wij dit goed kunnen doen zijn wij in 2022, naast ons hypotheekadvieskantoor, ons makelaarskantoor begonnen! Zo heb jij één aanspreekpunt voor al je financiële zaken. En dat ervaren onze klanten als erg prettig. Je hoeft dan niet bij twee verschillende mensen ‘met de billen bloot’! :)

Wij zijn een persoonlijk, eerlijk en modern makelaarskantoor. Dat zie je bij ons terug in de korte lijntjes en ons persoonlijke contact met jou als klant! Je kunt ons bellen of mailen, maar ook ‘gewoon’ rechtstreeks via Whatsapp bereiken met al je vragen. Zo kunnen wij jou tussentijds ook snelle updates geven van de stand van zaken! Wij vinden het belangrijk om op een nette manier zaken te doen. Wij zullen daarom altijd open een eerlijk tegen je zijn! Daarnaast zoeken we altijd naar de beste slimme systemen in de markt, zodat we je duidelijk, snel en efficiënt kunnen helpen!

Melvin en Nicole

Neem contact op!